Bewonersavond herinrichting Van Arkelstraat Molenaarsgraaf
Er komt een online bewonersavond over de herinrichting Van Arkelstraat
Er komt een online bewonersavond over de herinrichting Van Arkelstraat (Foto: Gemeente Molenlanden)

Bewonersavond herinrichting Van Arkelstraat Molenaarsgraaf

  •   keer gelezen

In 2021 wordt de openbare ruimte in de Van Arkelstraat e.o. te Molenaarsgraaf heringericht. Dit betekent dat de bestrating, de verlichting en het groen worden vervangen. De gemeente wil graag in de voorbereidingen voor de herinrichting de bewoners en gebruikers van de openbare ruimte de gelegenheid geven om mee te denken over de herinrichting.

Om keuzes te maken in het ontwerp wordt op 20 januari om 19:30 een bewonersavond georganiseerd. Vanwege het coronavirus is besloten deze avond online te doen in plaats van fysiek samen te komen. De online bewonersavond is te volgen via molenaarsgraaf.BUURbook.nl. Tijdens deze avond wordt live ingegaan op de vooraf door de inwoners online geplaatste ideeën. Tijdens de livestream is het mogelijk in BUURbook via chat vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.