Samen gladheid bestrijden: zelf zout strooien in eigen omgeving.
Foto:

Samen gladheid bestrijden: zelf zout strooien in eigen omgeving.

  •   keer gelezen

Deze winterperiode wordt het inwoners extra makkelijk gemaakt om zelf zout te strooien op voetpaden in hun omgeving. De gemeente stelt daarvoor bakken met strooizout beschikbaar. Georganiseerde groepen inwoners kunnen deze zoutbakken aanvragen. Denk daarbij aan dorpsoverleggen, dorpsberaden, buurt- en winkeliersverenigingen en sportclubs. In overleg met de gemeente wordt een geschikte plek gekozen voor de aangevraagde zoutbak.

Wat is de reden voor deze actie?

Tijdens deze coronacrisis is het extra belangrijk om naar elkaar om te kijken. Door deze eenmalige actie wordt de saamhorigheid onder inwoners gestimuleerd. Heeft u interesse? Per aanvraag is alleen een contactpersoon nodig om zaken mee af te stemmen. Aanmelden kan bij: aart.vanderham@jouwgemeente.nl of jochem.vandenberg@jouwgemeente.nl.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.