De nieuwe gemeentegids staat online
De nieuwe gemeentegids staat online (Foto: Mariska Asmus)

Nieuwe Gemeentegids Molenlanden is uit

  •   keer gelezen

De nieuwe gemeentegids van Molenlanden is uit. In deze gids staan veel adressen en contactpersonen van verenigingen, bedrijven en instellingen. Ook vindt u informatie over het gemeentebestuur en de gemeentelijke diensten en producten.

U vindt de gegevens digitaal via deze link. Ook kunt u de gemeentegids-app downloaden op uw mobiele telefoon. De digitale gids biedt extra mogelijkheden, zoals een zoekfunctie en een plattegrond. 

Wilt u graag een papieren exemplaar? 

Dan kunt u gratis een gids opvragen. Dit kan telefonisch via het algemene nummer 088 75 15 000. U ontvangt de gemeentegids dan thuis. Deze service bieden we, omdat ophalen bij de verschillende afhaalpunten nu helaas niet mogelijk. Zodra dit wel weer kan, informeren we u hierover op deze pagina.

Nieuwe gids is ook gelijk de laatste 

De nieuwe gemeentegids is de tweede voor onze gemeente. En ook gelijk de laatste. We hebben besloten de samenwerking met uitgeverij Akse Media stop te zetten. De reden hiervoor is dat inwoners vooral informatie zoeken via zoekmachines als Google.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.