Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Nieuwe noodverordening per 18 november van kracht

Algemeen 273 keer gelezen

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn er regels. Die regels moeten, als dat nodig is, gehandhaafd kunnen worden. Daarom geldt er sinds 15 maart een noodverordening. Sinds 18 november is er een nieuwe noodverordening.

De politie en de mensen van handhaving werken samen aan het handhaven van de maatregelen. Zowel de politie als handhaving kan organisatoren, ondernemers en inwoners aanspreken op het niet naleven van de noodverordening. Handelen in strijd met de noodverordening is een overtreding waar een last onder dwangsom of boete voor kan worden opgelegd.

Download hier de noodverordening coronavirus Zuid-Holland Zuid van 18 november.Lees voor meer informatie ook het nieuwsbericht met de huidige maatregelen of de veelgestelde vragen en antwoorden over de noodverordening.Bekijk het archief met eerdere, inmiddels ingetrokken, noodverordeningen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de coronamaatregelen?

Regio Zuid-Holland Zuid
Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel naar 088 – 636 5200 (op werkdagen van 9.00 – 17.00) of mail naar coronavragen@vrzhz.nl.

Landelijk
Bekijk de website van het RIVM en de website van Rijksoverheid. Kom je daar niet verder? Bel naar 0800 – 1351.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen