Wethouder Quik reikt een vergunning persoonlijk uit
Wethouder Quik reikt een vergunning persoonlijk uit (Foto: Eric Spaans)

Wethouders reiken parkeervergunningen Kinderdijk persoonlijk uit

  •   keer gelezen

De parkeervergunningen zijn zaterdag 12 september rondgebracht in Kinderdijk. Een aantal vergunningen werden persoonlijk thuis afgeleverd door de wethouders Arco Bikker, Johan Quik en Teunis Jacob Slob namens Molenlanden en Arjan Kraijo namens Alblasserdam en Arco Bikker.

De gemeenten Alblasserdam en Molenlanden zetten zich met inwoners en partners in om de leefbaarheid van Kinderdijk te verbeteren. Het vergunningparkeren in het Molenlandse deel start op 15 september. Op verzoek van inwoners begint dan het ‘proefdraaien’ in het Molenlandse deel rondom het Werelderfgoed. 

Het Alblasserdamse deel (op de West Kinderdijk) gaat binnenkort ook van start. De maatregel moet voorkomen dat bezoekers van het Werelderfgoed Kinderdijk en andere niet-inwoners parkeren op parkeerplaatsen die zijn bedoeld voor de inwoners.

Bron: https://www.kinderdijk2030.nl/parkeervergunningen-uitgereikt/


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.