Foto: Anneke Segers. 'Een drankje bij de Boerenklaas in Molenaarsgraaf'

Terugblik burgemeester Segers op derde etappe

  •   keer gelezen

De derde etappe door Molenlanden was wederom een wandeling om ‘u’ tegen te zeggen. Zowel wat de hitte betreft als de vele mooie ontmoetingen in Brandwijk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Oud-Alblas en ‘op den Donk’. 

Burgemeester Theo Segers schreef er onderstaande terugblik over:

“Dit waren oprecht ‘Kloecke dagmarschen’. Het was heel erg warm. We hadden ons luchtig gekleed en gebruikten een paraplu als parasol. Gelukkig kregen we op veel plekken schaduw aangeboden, een glas koud water en via een bericht op Facebook een uitnodiging om aan te bellen voor een voetenbadje. Dank nogmaals. We hebben opnieuw een vol hoofd: vol met indrukken van de ontmoetingen en inspirerende gesprekken. De maaltijden en overnachtingen waren steeds een verrassing, want waar komen we terecht? We hebben genoten van de gastvrijheid en de ‘Molenlandse keuken’. Heerlijk! Heel bijzonder was de avond aan de Brandwijksedijk. Op initiatief van onze gastfamilie waren na het diner de buren uitgenodigd en tijdens een lange avond maakten we kennis met allerlei mensen. 

Vervolg route

Donderdag vervolgen burgemeester Segers en zijn vrouw hun route: van Wijngaarden, via Giessenburg en Giessen-Oudekerk naar Wijngaarden.  "Spreek ons vooral aan als we bij u langskomen.”

Zie onze gemeentelijke Facebookpagina voor foto's en volg hem tijdens de tocht via zijn persoonlijke instagram-account op www.instagram.com/tcsegers


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.