Foto:

Burgemeester op stap: Derde etappe start 6 augustus

  •   keer gelezen

Tijdens de derde etappe van 6 augustus tot en met 8 augustus loopt de burgemeester van Molenaarsgraaf via Brandwijk en Bleskensgraaf naar Oud-Alblas.

De wandeling van de burgemeester start op donderdag 6 augustus met een ontbijt bij de familie Aantjes in Ottoland. Van daaruit wandelen zij naar Molenaarsgraaf. Na de lunch bij MEVE in verenigingsgebouw De Overstap in Brandwijk wandelen de burgemeester en zijn vrouw een rondje door beide dorpen. De avondmaaltijd en overnachting worden verzorgd door de familie Kleinendorst aan de Brandwijksedijk.

Vrijdag gaan de burgemeester en zijn vrouw op weg naar Bleskensgraaf. Speciaal voor deze gelegenheid ontvangt museum Het Voorhuis hen buiten de reguliere openingstijden. Voor de lunch wacht een gastvrij onthaal bij Zorglanderij Paardenkracht. Na het vervolg van de wandeling in en om het dorp schuiven de burgemeester en zijn vrouw aan bij de familie Hamerpagt voor de avondmaaltijd. Tenslotte wacht hen nog een avondetappe om ’s nachts te gaan ‘Vertoeven bij Verhoeven’ (B&B) aan het Oosteind.

De burgemeester en zijn vrouw vertrekken zaterdag in de ochtend op de fiets naar hun afspraak met de amateurkunstenaars van Goed Gezien Goed Bekeken bij Gasterij De Donk. Nadat de fietsen weer zijn ingeleverd, wandelen zij over de Noordzijde naar Oud-Alblas. De lunch wordt aangeboden door familie De Kruijf.  In de middag volgt een rondje door het dorp. Ter afsluiting eten zij nog een snack bij De Beemd. 

Meelopen 
Naast al deze vaste momenten, is er uiteraard gelegenheid om spontaan een stukje mee op te lopen. Onderweg probeert Theo Segers ook aan te gaan bij inwoners die zich daarvoor aangemeld hebben.

Weten waar hij is?
Volg de burgemeester via zijn persoonlijke account op Instagram:

tcsegers (www.instagram.com/tcsegers)


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.