Foto:

Burgemeester op stap: Eerste etappe start 23 juli

  •   keer gelezen

De wandeling van de burgemeester staat voor de deur. Op 23 juli start de 1e etappe van zijn kennismaking met Molenlanden en loopt hij in 3 dagen van Arkel via Hoogblokland en Hoornaar naar Noordeloos. 

Theo en zijn vrouw komen met het voet- en fietsveer aan in Arkel, lunchen in het Huis van Iedereen en wandelen via de Onderweg naar theetuin De Punt. Avondeten wordt verzorgd door de familie Jansen, waarna ze overnachten in huize Schoonzigt.

Vrijdag begint de dag in Hoogblokland met koffie op het woonwagenkamp en een lunch bij Remon van Goolen. ‘s Middags volgt een rondje door Hoornaar en ‘s avonds overnachten ze bij B&B Hoornaar. Voor de afwisseling even op de fiets heen en weer voor avondeten in het dorp.

Zaterdag lopen ze via de Grote Waard en het Laantje Noordeloos in. Even lunchen bij Woord & Daad aan de Noordzijde en de laatste kilometers kris kras door Noordeloos richting het einddoel bij ‘de Pishoek’ (jaja!) waar de burgemeester en zijn vrouw ontvangen worden door de dorpsraad Noordeloos.

Meelopen 

Naast al deze vaste momenten, is er uiteraard gelegenheid om spontaan een stukje mee op te lopen. Onderweg probeert Theo Segers ook aan te gaan bij inwoners die zich daarvoor aangemeld hebben.

Weten waar hij is?

Volg de burgemeester via zijn persoonlijke account op Instagram:

tcsegers (www.instagram.com/tcsegers)


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.