Foto:

Cadeaubon voor woningeigenaren in Molenlanden

  •   141 keer gelezen

Actie verlengd tot en met 30 juni!

Veel woningeigenaren hebben inmiddels de cadeaubon van €45,- aangevraagd voor de aanschaf van energiebesparende producten. En nog steeds zien we aanvragen binnen komen. Daarom hebben we de termijn voor het aanvragen van de bon verlengd tot en met 30 juni aanstaande. Vraag dus snel uw bon aan via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden want op=op! Heeft u wel al de bon aangevraagd, maar nog geen producten besteld? Dan kan dit nog tot en met 15 juli 2020.

Hulp nodig?
Voor hulp bij het aanvragen of inwisselen van de cadeaubon kunt u contact opnemen met Het Nieuwe Wonen, via 0345 25 40 30 of info@hetnieuwewonen.org.

Huurders
Voor huurders in onze gemeente wordt na de zomer mogelijk een soortelijke actie door woningcorporaties opgezet. Huurders worden hierover nader geïnformeerd.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.