Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Henk ganzeboom

Gewijzigde inzameling afval/grondstoffen rond Hemelvaartsdag

Algemeen 52 keer gelezen

Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, leegt Reinigingsdienst Waardlanden geen minicontainers. Wordt uw minicontainer volgens het normale schema op 21 mei geleegd? Dan verschuift de inzameldag naar vrijdag 22 mei (papier) of zaterdag 23 mei (pmd of restafval). Kijk voor de dag dat uw minicontainer wordt geleegd op uw inzamelkalender. U vindt de kalender op de website www.waardlanden.nl en in de Waardlanden app.

Op deze dag leegt een aantal wagens afval/grondstoffen in meerdere wijken. Daarom kan het zijn dat Waardlanden op een ander moment van de dag langskomt dan u gewend bent. U wordt verzocht hiermee rekening te houden en auto's zo te parkeren dat de minicontainers zichtbaar en bereikbaar blijven voor de medewerkers van Waardlanden. Zet u uw container uiterlijk om 7.30 uur aan de weg.

Afvalbrengstations gesloten
De vijf afvalbrengstations in onze regio zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Ook het kantoor van Waardlanden is gesloten. Op vrijdag 22 mei staan de medewerkers weer voor u klaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen