Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Takkenroute

Algemeen 50 keer gelezen

In Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden haalt Reinigingsdienst Waardlanden op 30 en 31 maart en op 8 en 9 april gratis uw takken en snoeihout op. De ophaaldag in uw gemeente vindt u op de afvalkalender.

Grof tuinafval laten ophalen? Maak een afspraak

Wilt u uw grof tuinafval laten ophalen tijdens de takkenroute? Maak dan een afspraak via de Waardlanden App of de website www.waardlanden.nl.

Grote takken en struiken

Grof tuinafval is groter snoeihout en struiken, e.d. Boomstronken, grasplaggen met aanhangende grond, houten palen en schuttingmateriaal zijn geen grof tuinafval. U kunt dit niet aanbieden voor de takkenroute. Breng het gratis naar het afvalbrengstation.

Hoe aanbieden?

Leg het tuinmateriaal op de afgesproken dag gebundeld aan de rand van de openbare weg. Maak bundels van maximaal 1,25 meter en 25 kilo; maximaal 2 m³ per aanbieder.

Tip: Heeft u veel tuinafval? Vraag dan gratis een tweede of grotere gft-container aan bij Waardlanden.

Meer informatie Reinigingsdienst Waardlanden, telefoon (0183) 68 11 11, e-mail info@waardlanden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen