Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Inloopavond vrijkomende sportzaal Neerpolder in Giessenburg

Algemeen 55 keer gelezen

In november 2018 hebben wij informatie bij omwonenden en belangstellenden opgehaald voor de toekomstige ontwikkeling van de vrijkomende sportzaallocatie Neerpolder in Giessenburg. Deze avond was goed bezocht en heeft een ruime opbrengst aan ideeën, wensen en denkrichtingen opgeleverd.

Deze opbrengst is vertaald naar een tweetal ruimtelijke inpassingsvoorstellen die wij graag voor een reactie willen voorleggen. Hiervoor hebben wij een inloopavond gepland op maandag 3 februari van 20.00 tot 21.30 uur in het verenigingsgebouw van speeltuinvereniging Kindervreugd. U bent van harte welkom om binnen dit tijdsbestek langs te komen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Edwin Kraaijeveld (projectleider) via edwin.kraaijeveld@jouwgemeente.nl of telefoonnummer 06-3009 2053.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen