Kom Binnen Bij Bedrijven: inschrijving open voor bedrijven

  •   53 keer gelezen

Van 23 t/m 28 maart 2020 is de open bedrijven week van Kom Binnen Bij Bedrijven.

Bedrijven en organisaties zetten hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. In 2020 doen de gemeenten Molenlanden, Sliedrecht, Papendrecht, Vijfheerenlanden, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas mee. Bedrijven en organisaties kunnen inschrijven op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

Als deelnemend bedrijf of organisatie bepaalt u zelf wat u in de actieweek organiseert. U kunt bijvoorbeeld een presentatie, rondleiding of workshop verzorgen of kiezen voor een één-op-één kennismaking. Ook kiest u zelf op welke doelgroep u zich richt: werkzoekenden, stagiairs en/of overige geïnteresseerden. Met deelname aan Kom Binnen Bij Bedrijven vergroot u de bekendheid van en met uw bedrijf.

Heeft u vragen over Kom binnen bij bedrijven? Neem dan contact op met Louisa Broens, accountmanager bedrijven gemeente Molenlanden. Zij is bereikbaar via telefoon 06 46 88 45 38 of e-mail: ondernemersloket@jouwgemeente.nl.


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.