Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Heeft u een mooi beroep?

Algemeen 35 keer gelezen

We zijn op zoek naar mensen die over hun beroep willen vertellen aan VMBO leerlingen. Op deze manier helpt u bij de beroepskeuze van deze jongeren. Zij moeten al op jonge leeftijd een beroepsgerichte vervolgopleiding kiezen. Een moeilijke keuze, zeker als je niet weet wat een beroep eigenlijk inhoudt.

Alblasserwaard On Stage helpt hierbij door elk jaar een beroepenfeest te organiseren. Leerlingen gaan hier in gesprek met allerlei mensen met verschillende beroepen. Is er nieuwsgierigheid en interesse in een beroep? Dan lopen ze een dagdeel op het werk van hun 'match' mee. Zo krijgen ze een goed beeld van de dagelijkse praktijk.

Wilt u uw beroep onder de aandacht brengen van VMBO Leerlingen? En kunt u op de middag van 10 februari 2020 in De Lockhorst in Sliedrecht? Meld u dan aan voor het beroepenfeest via www.alblasserwaardonstage.nl.

Meer info of vragen? Louisa Broens, accountmanager bedrijven, telefoon 06-46884538, ondernemersloket@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen