• De dames van WHV versloegen Condor met 4-0.
• De dames van WHV versloegen Condor met 4-0. Foto: Stockfoto 123RF

WHV Dames wint met 4-0 van Condor

Sport 216 keer gelezen

ASPEREN • De dames van WHV speelden zaterdag tegen Condor. De gasten boden vooral in de tweede set veel tegenstand. WHV won met 4-0.

Condor begon de eerste set sterk. Ze blokkeerden veel ballen en serveerden goed. WHV liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. Na de eerste time-out (10-11) pakten ze gelijk drie punten.

Condor vroeg bij een 13-11 stand meteen ook een time-out aan. Na een servicereeks van Lotte Kleijer ging WHV er toch met de winst vandoor: 25-22.

Servicereeks
De tweede set won WHV overtuigend (25-6), ondermeer door een servicereeks van Mirjam Steenis die maar liefst twaalf punten opleverde. In het begin van de derde set nam WHV een mooie voorsprong (14-9), maar aan het eind van de set kwam Condor goed terug.

Zo werd de finale van deze derde set razend spannend. WHV nam bij 24-24 nog een time-out. Dat werkte goed, want de ploeg uit Asperen won met 26-24.

In de vierde set begon Condor sterk. WHV nam daarom al heel vroeg de eerste time-out. De rest van de set ging de wedstrijd gelijk op. WHV pakte ook deze set na een mooie sprongservice van Wietske van Dortmont: (25-23).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden