Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hans van Breukelen loopt mee met G-team Asperen

Sport 231 keer gelezen

ASPEREN • Tijdens de laatste training van het G-team van voetbalvereniging Asperen werd een sponsorloop gehouden voor het goede doel Spieren voor Spieren. Bijzondere gast was Hans van Breukelen.

Alle spelers van het G-team en de trainers moesten minimaal één rondje rond het hele veld lopen en sommige spelers liepen zelfs  twee rondjes. Onder het toeziend oog van de sponsors van het team, de burgemeester van de gemeente Lingewaal en vele toeschouwers gingen de spelers ervoor.

Praatje en rondje
Wat het voor de spelers helemaal fantastisch maakte was de aanwezigheid van Hans van Breukelen, de oud-keeper van het Nederlandse elftal. Hij maakte een praatje met alle spelers en de nodige handtekeningen werden uitgedeeld. Van Breukelen liep zelfs het eerste rondje met de spelers mee. Na de sponsorloop werd er nog een normale training afgewerkt en werd afgesloten met een partijtje tussen de trainers en de spelers van het G-team. 

Opbrengst
Martine van Roon, coordinator van het G-team, maakte aan het einde van de training bekend dat de sponsorloop een bedrag van 401,50 euro heeft opgeleverd. Een hele mooie afsluiting van het seizoen en een leuke ervaring voor het G-team.

Hecht en trouw team
Het team is inmiddels gegroeid tot achttien spelers. Het is een hecht team dat trouw elke woensdag aanwezig is voor de training. Naast de wekelijkse trainingen hebben ze dit seizoen ook een aantal oefenwedstrijden gespeeld tegen GJS en Kozakken Boys. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vijfheerenlanden moet nog 246 asielzoekers opvangen: 'Alle zeilen bijzetten om de opgave te halen' Nieuws gisteren
Afbeelding
Volgende week VHL Pleinen in Leerdam én Schoonrewoerd Nieuws 8 mei, 19:30
• Mariska en Dennis van der Kraats kregen een koninklijke onderscheiding vanwege de oprichting van- en hun inspanningen voor het Veteranen Search Team.
Dennis en Mariska uit Nieuwland hielpen vorig jaar bij 109 vermissingen: 'Worden regelmatig uit bed gebeld' Nieuws 8 mei, 18:03

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden