Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Leuke spulletjes voor in huis vind je gewoon in de regio!

  •   155 keer gelezen

REGIO • Ben je op zoek naar leuke spulletjes voor in huis? Houd dan vooral de huis-aan-huiskrant in de gaten, want hierin verschijnen regelmatig berichten over evenementen waar je leuke spulletjes kunt kopen. Een overzicht van deze activiteiten:

Verkoping en rommelmarkt
Regelmatig organiseren scholen en stichtingen in de buurt een verkoping ten behoeve hun werk. Hier kun je vaak allerlei handige en leuke spulletjes voor in huis vinden. Bijvoorbeeld serviesgoed, vazen en mooie bierglazen. Alle data en locaties kun je in Het Kontakt App.nl of in de krant vinden, die wekelijks huis-aan-huis verschijnt.

Veiling
Met enige regelmaat vindt er een veiling plaats in de regio. Bijvoorbeeld als een bedrijf of winkel dicht gaat of failliet is verklaard. Vaak kun je tijdens een kijkdag de inventaris bezichtigen, waarna de veiling virtueel of op locatie plaatsvindt. Houd de krant en de app in de gaten voor alle informatie.

Braderie en jaarmarkt
In de kramen op braderieën en jaarmarkten vind je vaak de leukste trendy woondecoratie en seizoensartikelen. Veel jaarmarkten vinden rond dezelfde tijd plaats, maar het is handig om de krant in de gaten te houden voor de exacte datum, tijd en locatie.

Woonwinkels en -webshops
In de regio zitten diverse woonwinkels waar je terecht kunt voor een grote collectie nieuwe meubels, lampen en accessoires. Naast woonwinkels vind je ook webshops in de regio en daarbuiten, zodat je je huis niet uit hoeft voor leuke spulletjes. Voor budget decoratie kun je ook terecht in de Kwantum webshop.

Marktplein
Op Marktplein kun je zowel nieuwe als gebruikte spulletjes voor in huis vinden. Op dit regionale platform voor tweedehands spullen bieden mensen uit de regio allerlei gebruikte zaken aan. Denk aan stoelen, banken en wanddecoratie. Zit er niets voor je bij op Marktplein, dan kun je altijd nog op Marktplaats kijken.
 

Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten