Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: SEPH_VISUALS
advertorial

'Ons barbecuefeest met Partyservice Versluis was perfect'

  •   182 keer gelezen

REGIO • "Verfijnde gerechten van hoog niveau, gegaard op een houtgestookte slingerbarbecue. Het was perfect." Peter Keijnemans windt er geen doekjes om. Zijn feest met barbecuecatering van Partyservice Versluis was een groot succes.

"Precies op de afgesproken tijd had de braadmeester de eerste vis- en vleesgerechten gereed. Geen standaard massawerk maar individualistische kwaliteitsproducten en gerechten die je zelf niet snel maakt", vertelt Peter.

Vol lof
"Partyservice Versluis bleef ons verrassen met bijzondere smaaksensaties. De gerechten waren zó lekker dat alles tot de laatste kruimel werd opgegeten. Ook gasten uit het buitenland waren vol lof. Ze hadden nog nooit zo'n geweldige barbecue meegemaakt."

Verjaardagsfeest
Peter vierde met de barbecue zijn vijftigste verjaardag én het 12,5-jarig bestaan van zijn bedrijf. Zowel zakenrelaties als familieleden en vrienden waren aanwezig. Peter wilde daarom vooral genieten van het feest, en zich geen zorgen hoeven maken over de catering. Daarom schakelde hij Partyservice Versluis in. 

Zorgeloos genieten
"We wisten vooraf precies wat het zou kosten en ze maakten alle beloften waar. Ze waren er op de afgesproken tijd en hadden alles bij zich. Natuurlijk de slingerbarbecue en het vlees, maar ook porseleinen borden, bestek en glazen. Ze hadden zelfs paraplu's mee, zodat de gasten niet nat werden als ze naar de barbecue toe gingen. De braadmeester zorgde voor perfecte garing van alle producten en na afloop hebben ze ook alles opgeruimd. We vonden nog geen papiertje terug. Wij konden zorgeloos genieten van ons feest."

Meer weten over de vele mogelijkheden van Partyservice Versluis? Kijk dan op www.partyserviceversluis.nl.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten