Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Peter Verbeek

Nieuw pand voor beautysalon La Luna

  •   726 keer gelezen

HAAFTEN • In combinatie met een open dag heeft Denise Egger afgelopen zaterdag Beautysalon La Luna geopend. Honderden bezoekers hebben er een kijkje genomen.

Denise zit al sinds 1999 in de beautybranche. Vijftien jaar geleden opende ze haar eerste salon en na een eerdere verhuizing heeft ze zich nu definitief gevestigd in een voormalige elektrozaak.

"Ik had voorheen altijd een salon aan huis, met twee behandelkamers", vertelt Denise. "Naast permanente make-up hoort medische pigmentatie tot mijn specialismen. Bij vrouwen die ten gevolge van borstkanker een borstamputatie hebben ondergaan breng ik via deze manier van tatoeëren kosteloos een nieuwe tepel(hof) aan. In binnen- en buitenland, met name in Italië, geef ik regelmatig Masterclasses voor collega's. Drie jaar geleden ben ik, als zesde Nederlandse, opgenomen in de internationale permanente make-up galerij." 

Als eigenaresse van beautysalon La Luna is Denise Egger ook een ervaren en deskundige schoonheidsspecialiste. Om nóg meer te kunnen betekenen voor haar klanten is ze nu bezig met de hbo-opleiding tot medische schoonheidsspecialiste. "De nieuwe locatie heeft vier behandelkamers en ik werk met een team van drie medewerksters. Zij hebben expertises als huidverbetering, anti-aging, definitief ontharen en laserbehandelingen voor het verwijderen van tattoos en ouderdomsvlekken. La Luna heeft een brow-bar en men kan er ook terecht voor injectables en behandelingen als pedicure, manicure, visagie en tanden bleken."

La Luna is het enige instituut in de wijde omgeving met zo'n grote diversiteit aan specialistische behandelingen. Mede daardoor heeft de beautysalon niet alleen klanten uit heel Nederland en omringende landen, maar zelfs uit Colombia!
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK