Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Peter Verbeek

Van Eck heeft nu ook een showroom in Leerdam

  •   559 keer gelezen

LEERDAM • Van Eck, fabrikant van kunststof kozijnen, heeft het bedrijf aan Hoogeind 38 onlangs uitgebreid met een showroom. Tijdens de open dag hebben zowel particulieren als zakelijke partners er een kijkje genomen.

Wilco van Eck is twintig jaar eigenaar geweest van een bouwbedrijf. In die periode heeft hij de opkomst én de enorme kwaliteitsontwikkeling van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen meegemaakt. Dat heeft hem doen besluiten zich te gaan richten op het vervaardigen van niet alleen kunststof kozijnen, maar ook van deuren en vensterbanken. De kozijnen worden geleverd inclusief glas, van HR++ tot HR triple.

"Ik werk in opdracht van particulieren, aannemers en dealers", vertelt Van Eck. "Voor die eerste groep verzorg ik ook de plaatsing. Eerst wordt alles ter plekke opgemeten, daarna maak ik een offerte, en als de klant daarmee akkoord is wordt er geproduceerd."

In de ruime werkplaats worden de VEKA-profielen met moderne machines verwerkt tot kozijnen. Wilco maakt ze met haakse hoekverbindingen, waar in deze regio veel vraag naar is, of met 45 graden verbinding. Doorgaans worden ze geleverd in antraciet en groen. De Veka-profielen kunnen echter in meer dan vijftig verschillende kleuren worden gefolied.

"Onze showroom is ingericht in verschillende stijlen: van klassiek tot strak en modern", vertelt Els van Eck, die de administratie en de planning voor haar rekening neemt. "De showroom, elke zaterdag open van 9.00-13.00 uur of op telefonische afspraak (06-51584254) is nu al van toegevoegde waarde. De gezellige en druk bezochte open dag heeft tot diverse opdrachten geleid, en daar zijn we heel blij mee."
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten