Afbeelding
Foto: Nico van Ganzewinkel

Open huis bij Van Eck Kozijnen

Algemeen 582 keer gelezen

LEERDAM • Wilco en Els van Eck startten dit voorjaar aan het Hoogeind 38 in Leerdam een eigen productiebedrijf van kunststof kozijnen. Op zaterdag 26 mei kan het publiek tijdens een open dag kennismaken met de werkplaats en de showroom. 

Wilco werkt al twintig jaar als eigen ondernemer in de bouw.  "Ik heb van alles gedaan: van dakkapellen tot complete woningen. Daar kon ik al mijn vakkennis en creativiteit in kwijt. Ik heb veel handwerk en maatwerk kunnen leveren."

Deze enorme ervaring waren heel nuttig bij de start van zijn nieuwe bedrijf: Kunststof Kozijnen fabrikant uit Leerdam. "ik heb dit al jaren in mijn hoofd", zegt Van Eck. "Mijn vrouw en ik zijn zo'n drie jaar met de voorbereidingen bezig geweest. De tijd is er rijp voor. Doordat ik twintig jaar ervaring heb, ben ik in staat om dit vanaf het begin vakkundig op te pakken."

Wilco is inmiddels twee maanden aan het werk. De belangstelling is groot, zowel van aannemers als van particulieren. "De reacties zijn zeer positief."

Wilco en Els hebben inmiddels nieuwe klanten mogen begroeten uit Utrecht, Nieuwegein, Culemborg, Tiel en uit de Alblasserwaard. Els: "De showroom blijkt een groot succes. Het blijkt dat er behoefte bestaat om de mogelijkheden van kunststof kozijnen met eigen ogen te komen bekijken." 

Volgens Van Eck is er veel vraag naar kunststof kozijnen. "Het past helemaal in deze moderne tijd. De vraag overstijgt momenteel zelfs het aanbod. Er zijn in Nederland en ook in deze regio te weinig productiebedrijven."

Kunststof kozijnen zijn volgens Van Eck zeer duurzaam. "De kozijnen zijn geschikt voor triple glas en voldoen aan de strengste energie labels. Een kozijn met een A-klasse  Ze zijn energiebesparend, maar blijven ook decennia lang mooi. Bovendien vergen ze weinig onderhoud en het materiaal is 100% recyclebaar."

Wilco heeft geïnvesteerd in de allernieuwste productielijn. "Wij zijn trots dat we de Hout Look Verbinding (HVL) en de 45 graden verbinding kunnen maken." Er wordt gebruik gemaakt van profielen van het Duitse topmerk VEKA. "Het materiaal is stabiel en betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit." 

Van Eck gaat de kozijnen produceren voor aannemers, particulieren en dealers. 

Geïnteresseerden zijn zaterdag 26 mei welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Voor de kinderen is er een springkussen. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden