• De vier gastvrouwen van de gemeente Geldermalsen Fatty Moosavi, Frida van Kekem, Marja van Veen en Marian Verweij in de hal van het gemeentehuis.
• De vier gastvrouwen van de gemeente Geldermalsen Fatty Moosavi, Frida van Kekem, Marja van Veen en Marian Verweij in de hal van het gemeentehuis. Foto: aangeleverd

Gemeente Geldermalsen start proef met gastvrouwen

Algemeen 1.320 keer gelezen

GELDERMALSEN • Gemeente Geldermalsen zoekt naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren en start daarom een proef met gastvrouwen. Deze verwelkomen bezoekers in de hal van het gemeentehuis.

De gastvrouwen zijn allemaal ervaren collega's die al jaren bij publiekszaken werken. Voorheen zaten de medewerksters achter de balie of aan de telefoon in het klantencontactcentrum. Nu helpen ze inwoners ook bij de afsprakenzuil, bieden bezoekers een kopje koffie aan, assisteren bij de pasfotoautomaat en nemen pakketjes in ontvangst. Elke ochtend van 08:15 en 12:00 uur is er een gastvrouw aanwezig. Onderdeel van de proef is verder dat de receptiebalie is gesloten, ook in de middag als de gastvrouwen niet aanwezig zijn. Bezoekers kunnen nu 's middags en tijdens de avondopenstelling terecht bij balie 5. Ook gesloten rolluiken in de hal behoren tot het verleden. De gemeente vindt gesloten luiken voor de balies van publiekszaken geen gastvrije indruk geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden