Afbeelding
Foto: aangeleverd

Eerste woningen nieuwbouwproject Meesterlaan opgeleverd

Algemeen 777 keer gelezen

LEERDAM • De eerste woningen van het nieuwbouwproject Meesterlaan in Leerdam zijn opgeleverd. De kopers kregen de sleutel overhandigd uit handen van de uitvoerder. Nog geen zeven maanden nadat ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is gestart met heien, zijn de woningen gereed. 

"De bouw is voorspoedig verlopen, waardoor we de woningen snel kunnen opleveren"; zo vertelt Rianne van Vianen, verkoopmanager bij ABB. Kopers kunnen nu zelf starten met klussen en inrichten, zodat zij hun droomwoning kunnen realiseren. Rianne: "Wij hebben de woonwijk waar wij in de jaren tachtig ook hebben gebouwd, op een prachtige manier kunnen afronden met nieuwe woningen. Dit is zeker iets waar wij trots op zijn." 

De prachtige nieuwbouwwoningen zijn gebouwd op de voormalige locatie van de sporthal van het Heerenlanden College. In de architectuur is ervoor gekozen om deze vijftien woningen nauw aan te laten sluiten op de bestaande omgeving. Het unieke aan de woonwijk is de kleinschaligheid waarbij een ruime opzet en groene omgeving zijn gerealiseerd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het afronden van de openbare ruimte, zoals het aanplanten van bomen en struiken. ABB ontwikkelt en bouwt in haar nieuwbouwwijken niet alleen woningen. Maar besteedt ook veel aandacht aan een fijne leefomgeving. Met veel groen, waar gewoond, gewerkt en gespeeld kan worden.

Naarmate de bouw vorderde en er meer te zien was, zagen wij steeds meer belangstelling voor de woningen. Inmiddels kunnen wij berichten, dat alle woningen zijn verkocht! " Mocht één van de woningen onverhoopt nog vrijkomen, dan zullen wij de reservekandidaten benaderen", zo vertelt Rianne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden