Afbeelding
Foto: John van Buuren

Serie uitvoeringen Heukelumsch Mannenkoor weer groot succes

Algemeen 368 keer gelezen

HEUKELUM • Het Heukelumsch Mannenkoor gaf de laatste van haar drie jaarlijkse uitvoeringen, de uitvoeringen zijn door zo'n vijfhonderd belangstellenden bezocht. Na het zangprogramma - dat op luid applaus kon rekenen - werd het blijspel 'Ikke, ikke en de rest kan...?' opgevoerd.

Het eerste gedeelte van het zangprogramma van het Heukelumsch Mannenkoor bestond uit enkele mooie mannenkoornummers zoals 'Jägerchor' van Carl Maria von Weber, 'La Pastorella'  van Franz Schubert en 'Die Zwölf Räuber' van Sander Chigaroff, waar de solo prachtig uitgevoerd werd door de bas Fred Koffeman.

Ook het zangnummer 'A whole new world' uit Aladdin werd in een duet uitgevoerd door Simone Nijssen en David Visser.

Het tweede gedeelte van het zangprogramma bestond uit enkele lichtere zangnummers zo als 'When you wore a tulip' van Percy Wenrich en Hallelujah van Lennart Moree met de solo gezongen door Simone Nijssen. En het vrolijke nummer 'I'm getting married in the morning' en als afsluiting het bekende lied 'Land van Maas en Waal'.

Het totaal uitgevoerde zangprogramma werd door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd wat tot uitdrukking kwam door een luid en lang aangehouden applaus.

Na de pauze werd door plaatselijk toneelspelers het blijspel 'Ikke Ikke, en de rest kan…?' op de planken gebracht. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden