Logo hetkontakt.nl/leerdam

Man uit Neerijnen (27) gepakt met gestolen spullen

  •   keer gelezen   112

GELDERMALSEN/NEERIJNEN • De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man uit Neerijnen aangehouden. De man was in het bezit van diverse goederen die vermoedelijk gestolen zijn.


Surveillerende agenten zagen rond 02.20 uur op de Zeekade in Geldermalsen een auto geparkeerd staan. Toen ze dichterbij kwamen, zagen zij drie mannen hard wegrennen in de richting van een nabij gelegen bedrijventerrein. De agenten zagen naast en in de auto diverse goederen liggen, waaronder televisies, kleding, nieuwe scheppen, diverse soorten accu's en een bladblazer.

Helikopter
De agenten lieten versterking komen van onder meer een hondengeleider en een helikopter. De helikopter zag al vrij snel iemand liggen in het gras en kon de agenten naar de verdachte toe praten. De man kon worden aangehouden en is naar het politiebureau overgebracht. Hij krijgt proces-verbaal.

De andere twee personen werden niet meer aangetroffen. De goederen en de auto zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de herkomst van de goederen en doet verder onderzoek naar de zaak.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier