Afbeelding
Foto: Wijntjes Fotografie

Burgemeester Cazemier opent culinaire snackmuur De Polderkeuken

Zakelijk 1.196 keer gelezen

STOLWIJK • Creativiteit en ondernemerschap in moeilijke tijden kan Frank Streefland niet worden ontzegd. De eigenaar van De Polderkeuken/Polderkamer in Stolwijk ziet in de culinaire snackmuur een nieuwe manier om zijn klanten, coronaproof, te bereiken.

Burgemeester Roel Cazemier verrichtte vrijdagmiddag de officiële opening van de noviteit. Want in de snackmuur geen kroketten of frikadellen, maar culinaire hoogstandjes als rivierkreefthotdogs met kreeftenmayonaise, langzaam gegaarde Waardse sukade met eendenlever espuma en Hollandse aardappel maar ook bijvoorbeeld een stamppotje.

Iets nieuws
“Nu de lockdown en daarmee de onzekere tijd voor de horeca is verlengd, is het als ondernemer belangrijk om te blijven ondernemen en steeds iets nieuws te bedenken”, aldus Frank Streefland.

Daarom werd afgelopen week voor de deuren van De Polderkeuken/Polderkamer, op het dorpsplein in Stolwijk, een groen vlonderterras gebouwd waarop enkele snackautomatieken zijn geplaatst. 

Truffelbitterballen
Streefland: “Deze zijn gevuld zijn met ambachtelijke en lokale culinaire gerechten. En die trek je zomaar uit de muur. Omdat een snackmuur zonder snacks niet kan bestaan, bieden we bijvoorbeeld ook Stolwijkse kaas-zwarte truffelbitterballen aan. Daarnaast zijn we vegetariërs niet vergeten, is het mogelijk om een alcoholvrije cocktail te nuttigen en een selfie te maken bij de selfiewall. Tenslotte is er de merchandise met #Poldersnackie.”

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden