Afbeelding
Foto: Jan Timmer
advertentie

Hoogerbrug Cuisine: voor broodjes, een barbecue of bedrijfsfeest

Algemeen 831 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Belegde broodjes voor bij de lunch, een vergadering of bijeenkomst? Laat ze maken en bezorgen door Hoogerbrug Cuisine.

Corné Hoogerbrug merkt een groeiende vraag naar belegde broodjes, "en daar moet je als ondernemer op inspelen. "Wij zijn erg flexibel. Als iemand 's morgens voor 10.00 uur honderd broodjes bestelt voor de lunch, zorgen wij daar gewoon voor. En er is volop keuze in broodjes en beleg."

Ook verzorgt het Krimpense cateringbedrijf steeds meer warme maaltijden voor personeel van bedrijven. "Wij bereiden de maaltijden hier in onze eigen keuken en serveren ze warm op de locatie zelf, op een afgesproken tijdstip."

Ook de maaltijdservice voor senioren in de Krimpenerwaard - volgens het tafeltje-dekje-concept - loopt als een trein. Elke dag krijgt een groot aantal ouderen hun maaltijd thuisbezorgd.

Hoogerbrug Cuisine is inzetbaar voor alle vormen van catering, variërend van een bedrijfsfeest of bruiloft tot barbecue of een geheel verzorgd buffet. "Je kunt ons voor vrijwel alle feestelijke gelegenheden inhuren", zegt Corné. "Wij nemen alles uit handen en verzorgen de catering. Maatwerk dus. Vooraf bespreken we altijd de mogelijkheden en denken mee met de klant. Dat waarderen ze erg, zo merk ik."

Het Krimpense cateringbedrijf is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid van een eenmanszaak tot een onderneming met meer dan acht medewerkers en drie bedrijfswagens. Iets wat Corné niet zo snel had verwacht.

"Je begint aan iets en hoopt dat het goed gaat. En dat gaat het! Daarover kan ik alleen maar heel tevreden zijn."

Meer informatie http://www.hoogerbrugcuisine.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie van deze uitgave is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden