• Groepsfoto voor de heistelling.
• Groepsfoto voor de heistelling.

Nu ook tweede bedrijfsverzamelgebouw Zevender in aanbouw

Algemeen 1.043 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Ondernemers, betrokken (bouw)partijen en afgevaardigden vanuit de gemeente Krimpenerwaard waren vrijdag uitgenodigd voor een feestelijke gebeurtenis op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven.

Daar vierden aanstaande gebruikers en de betrokken partijen het feit dat de 'eerste' paal van het tweede bedrijfsverzamelgebouw werd geslagen. In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw nemen de bedrijven VSE, DUS dienstverlening, VDI Lopik en SMVL hun intrek.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar snel op. Aan een groot deel van deze huisvesting leverde Verstoep bouwadvies en architectuur een bijdrage. Met de aankoop van de laatste fase van bedrijventerrein Zevender door Verstoep Ontwikkeling lag er een flinke uitdaging in het verschiet.

Contouren
De bouwwerkzaamheden voor het eerste bedrijfsverzamelgebouw begonnen in april. De contouren van dit gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar. Met het slaan van de 'tweede' eerste paal zijn nu ook de werkzaamheden van het tweede bedrijfsverzamelgebouw van start gegaan. Bouwbedrijf Versluis Spelt uit Polsbroek voert deze uit.

Wethouder Leon de Wit sprak zich positief uit over de recente ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender: "Als gemeente zijn we blij dat deze bedrijven zicht vestigen binnen de gemeente Krimpenerwaard en daarmee een bijdrage leveren aan de vitaliteit en werkgelegenheid."

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Verstoep: http://www.verstoep.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden