• Angélique Wijnen van Kleine Wolk. Foto: wijntjesfotografie.nl
• Angélique Wijnen van Kleine Wolk. Foto: wijntjesfotografie.nl

'Heel wat kraamcadeautjes ingepakt'

112 679 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Flesjes, rompertjes of een kraamcadeautje? Wie op zoek is naar leuke artikelen voor de baby, doet er goed aan eens langs te gaan bij Kleine Wolk.

De kinderkleding- en accessoirezaak, gevestigd op het Krimpense winkelcentrum Crimpenhof, ging begin maart open. Eigenaresse Angélique Wijnen kijkt met een goed gevoel terug op de eerste weken. "Ik krijg ontzettend veel positieve reacties", zegt ze. "Mensen vinden het leuk dat er weer een winkel is waar je hippe baby- en kinderkleding, verzorgingsproducten en accessoires als lampjes, knuffels en speeltjes kunt kopen. Ik heb al voor heel wat oma's kraamcadeautjes in mogen pakken."

Webshop
Angélique is niet 'zomaar' met Kleine Wolk gestart. Ze runt al jaren een webshop met dezelfde naam. "Die loopt goed, maar ik heb altijd een eigen winkel gewild. Ik was jarenlang filiaalmanager bij onder meer een drogisterij. Toen de dierenwinkel hier aankondigde dat -ie ging sluiten, heb ik m'n kans gepakt. Dit is natuurlijk een prachtige locatie met veel doorloop. Dat merk je goed." De merken die bij Kleine Wolk verkrijgbaar zijn, heeft Angélique vaak zelf 'ontdekt'. "Als ik op vakantie ben, ga ik altijd even kijken in babywinkels. Zo vond ik in Zweden wat leuke dingetjes, zag ik in Nieuw-Zeeland heel bijzondere handgemaakte kleding en ontdekte ik in Amerika de flessen van Dr. Brown's (speciaal tegen krampjes, red.). Terug in Nederland heb ik contact opgenomen met leveranciers, om ze in m'n webwinkel te krijgen. Sommige artikelen die ik verkoop zul je niet zo snel in een andere winkel vinden."

De collectie van Kleine Wolk is voor baby's en kinderen van 0 tot 3 jaar oud. "Dit najaar heb ik, naast kleertje voor baby's, ook kleding voor jongens en meisjes tot 6 jaar oud." Bijzonder is dat bij Kleine Wolk ook kleding verkoopt voor prematuren. Daar is best veel vraag naar, merkt Angélique. "Niet elke babyzaak heeft zulke kleine kleertjes (vanaf maat 38) in het assortiment. Mensen zijn dan ook erg blij dat ze daarvoor bij ons terecht kunnen."


www.kleinewolk.nl

www.facebook.com/kleinewolkkrimpen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden