Spirit zakt af naar onderste regionen

Sport 105 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Spirit leed zijn twee competitienederlaag op rij. De Ouderkerkers hielden lang stand stand tegen CWO, maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen in de Vlaardingers: 0-2.

Door dit verlies bevindt Spirit zich na vier competitieronden in de onderste regionen van de tweede klasse. De tactiek van Spirit was vanaf het begin duidelijk. De Ouderkerkers lieten het technisch vaardige CWO op hun eigen helft begaan en vingen de tegenstander rond de middenlijn op.

Spirit hield de linies kort op elkaar waardoor de ruimtes klein bleven. Deze tactiek werkte in de eerste helft prima. Jelmer Nomen schoot van dichtbij naast en Ruben de Vries zag zijn schot over het doel van de Vlaardingse sluitpost verdwijnen. Juist op het moment dat Spirit sterker werd, sloeg CWO toe. Amraoui kwam in vrije schietpositie voor Dilek. Die kreeg nog wel een hand tegen de bal, maar niettemin verdween het leer in de linkerhoek (0-1).

Met de ingevallen Kevin van Vliet in de ploeg ging Spirit op jacht naar de gelijkmaker. Van Vliet zag na een goede actie zijn schot net naast het doel verdwijnen, maar verder miste Spirit de overtuiging om het CWO echt moeilijk te maken. Tien minuten voor tijd deelde CWO de knock-out uit. Een communicatiefout in de achterste linie van Spirit werd afgestraft door Ruud Witvoet. Hij schoot de bal fraai in de kruising: 0-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Ronde van Lekkerkerk viert diamanten jubileum: 'In al die jaren iets moois neergezet' Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe editie oogst- en streekmarkt 'Proef de Krimpenerwaard' bij Streekmuseum Nieuws 3 uur geleden
• Familie Verwoerd.
ESSO-tankstation Lekkerkerk in andere handen: 'Zullen de 'pomppraatjes' gaan missen' Nieuws 4 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden