Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
ingezonden mededeling

Transformeer je huis met deze tips

  •   92 keer gelezen

Ben je toe aan een goed begin van het nieuwe jaar? Dan gaat er niets boven een goede metamorfose. Er zijn talloze manieren waarop jij je huis een compleet nieuwe uitstraling geeft. Of je nu zin hebt in een groot klusproject of liever aan de slag gaat met je interieur: je transformeert je huis eenvoudig dankzij deze tips.

Plaats een aanbouw
Je verandert zowel de buiten- als binnenkant van je woning wanneer je een aanbouw laat plaatsen. Dit kan een mooie serre zijn, maar het is ook mogelijk om een dakkapel te plaatsen. Deze projecten zorgen direct voor meer ruimte en stellen je in staat om een eigen kantoor, loungeplek of sportruimte te creëren. Deze extra leefruimtes zijn zo duur of zo goedkoop als jij zelf wilt. Zo liggen kunststof dakkapel prijzen aanzienlijk lager dan exemplaren gemaakt van hout.

Ga voor nieuwe kleuren
Het kleurgebruik in je woning is bepalend voor de sfeer. Ben je toe aan wat nieuws, maar heb je geen zin in een groot project? Geef je muren dan gewoon een nieuw kleurtje. Zelfs een simpele accentmuur in een andere kleur is al voldoende om jouw woning te transformeren. Wil je echt een statement maken? Ga dan voor behang met een hip design of schilder slechts de helft van je accentmuur.

Investeer in mooie kunst
Het is natuurlijk mogelijk om alle kleine accessoires in je woning te vervangen, maar dat is helemaal niet nodig. Het zijn juist de grote blikvangers die de stijl en toon van je interieur bepalen. Wanneer je deze verwisselt, zorg je direct voor een compleet nieuwe look. Investeer daarom in mooie kunststukken die je op een prominente plek aan de muur hangt. Of laat enkele persoonlijke foto's afdrukken, waarmee je een gepersonaliseerde kunstgalerij maakt.

Haal meer groen in huis
Wanneer je je woning een frisse uitstraling wilt geven, gaat er niets boven een grote collectie bloemen en planten. Maak deze accessoires een belangrijk onderdeel van je interieur. Plaats een mooie kamerplant naast je bank, decoreer je boekenplanken met kleine vetplantjes en vergeet ook niet om sierlijke hangplanten aan je muur te bevestigen. Haal iedere week een mooie bos bloemen in huis die je vervolgens op je salon- of eettafel plaatst. Zo heb je elke week weer nieuwe kleuren die je huis sieren, waardoor je interieur altijd nieuw aanvoelt.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }