Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Nico Hagendijk met zijn zonen Wim en Corné.
• Nico Hagendijk met zijn zonen Wim en Corné. (Foto: Jan Timmer)
zakelijk

Hagendijk Bouw: 20 jaar vakmanschap

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Kwaliteit leveren, je afspraken nakomen en plezier hebben in je werk; dat zijn al twintig jaar de pijlers onder Hagendijk Bouw.


Het familiebedrijf uit Krimpen aan den IJssel werd in 1999 opgericht door Nico Hagendijk. "Voordien werkte ik onder andere in een meubelfabriek, in een machinefabriek en in de loodsenbouw", vertelt Nico Hagendijk. "De bouw trok me na verloop van tijd steeds meer, reden om voor mezelf te gaan beginnen. Ik verrichtte als zzp'er in eerste instantie onderhoudswerk voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en klein timmerwerk zoals de verbouwing van een zolder, de plaatsing van dakkapellen en het realiseren van aanbouwen. Langzaam maar zeker verschoven mijn werkzaamheden zich naar wat we nu doen: het realiseren van grotere projecten, zoals nieuwbouw, onderhoud, renovatie, de totale verbouwing van huizen inclusief badkamers, aanbouwen en exclusief timmerwerk."

Eerlijke prijs
Elk project wordt uitgevoerd met vakmanschap en toewijding, met een goed team en betrouwbare onderaannemers. Een heldere offerte en een eerlijke prijs maken het verhaal compleet. Ook Nico's zonen Wim en Corné zijn volop actief in de zaak. Wim Hagendijk is met zijn label 't Buitenhuys Exclusieve Houtbouw gespecialiseerd in ontwerp en realisering van buitenverblijven, bijgebouwen en overkappingen. Daarnaast ontwerpt, levert en plaatst hij met 't Staelhuys in eigen bedrijf vervaardigde stalen kozijnen, schuifdeuren en trapleuningen. Wim's broer Corné trad de voorbije zomer toe tot Hagendijk Bouw. "Voorheen werkte hij voor enkele aannemingsbedrijven. De ervaringen en inzichten die hij daarbij opdeed, komen hem prima van pas in zijn huidige werkkring." Nico vindt het mooi om met zijn zonen samen te werken. "We hebben alle drie onze specialismen en kunnen als team een mooi totaalpakket aanbieden aan onze klanten." Mensen die geïnteresseerd zijn in wat Hagendijk Bouw voor ze kan betekenen, kunnen bellen via: 06-51809068 of een e-mail sturen naar: info@hagendijkbouw.nl.

www.hagendijkbouw.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier