Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Aanhouding voor overval op bejaard Krimpens echtpaar

  •   544 keer gelezen   112

KRIMPEN A/D IJSSEL • De politie heeft woensdag een 19-jarige jongen uit Gouda aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op een bejaard echtpaar uit Krimpen aan den IJssel. Er wordt nog gezocht naar een tweede verdachte. 

Twee mannen stonden dinsdagavond 26 februari voor het huis van het echtpaar aan de Vinkenstraat. Eén van hen klopte op het raam en zei een brief te hebben voor de bewoner. Het slachtoffer opende de deur en werd meteen door de man tegen zijn keel geslagen waardoor hij achterover viel. Er volgde een worsteling waarbij de dader de mond van het slachtoffer dicht drukte zodat hij niet kon gillen. Ook gaf de dader de oude man vier of vijf vuistslagen tegen het hoofd. 

Een tweede dader liep tijdens de worsteling naar de kelder om papieren uit een kluis te pakken om er vervolgens vandoor te gaan. De 82-jarige vrouw van het slachtoffer was ook in de woning. Zij bleef ongedeerd en heeft niets gemerkt van de overval.

Wie nog informatie heeft over de overval aan de Vinkenstraat kan de politie bellen via: 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }