Foto: Aangeleverd

Team Nynke Janse van KDO wint eerste prijs in Rotterdam

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM/ROTTERDAM • Het turnteam van Nynke Janse van KDO Alblaserdam heeft zaterdag een eerste prijs gewonnen tijdens de tweede teamwedstrijd middebouw NTS meisjes niveau 4 in Rotterdam.

Nynke turnde in de eerste wedstrijd ‘s ochtends. Haar team is een mixtteam meisjes KDO Alblasserdam- OKK Ridderkerk. De meisjes spoorden de hele wedstrijd elkaar aan en waren heel enthousiast voor elkaar.

Nynke en haar team turnden een hele goede wedstrijd. Het team wat sterk aan elkaar gewaagd was qua niveau liet mooie sprongen zien en turnden op balk, brug en vloer erg mooie oefeningen.

Nynke is met haar team eerste geworden. Individueel werd Nynke elfde. Ook een heel mooi resultaat, vooral omdat de scores van de meisjes erg dicht bij elkaar lagen.

In de tweede wedstrijd moesten Femke de Boer en Marieke de Jong turnen. Ook zij turnden in een mixteam KDO Alblasserdam-OKK Ridderkerk.

Ook in dit team waren de meisjes erg aan elkaar gewaagd en de ging erg leuk met elkaar om. Het team turnde goede sprongen en deden op brug, balk en vloer hun uiterste best om mooie oefeningen te kunnen laten zien wat goed lukte.

Het team is derde geworden. Individueel is Marieke ook derde geworden. Femke werd zestiende.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5