Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Geslaagde open dag voor de jeugd bij VV Papendrecht

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Op zaterdag 3 april was bij VV Papendrecht de eerste open dag van dit voorjaar. Tijdens deze dag stonden voor kinderen allerlei leuke aspecten van het voetbal op het programma.


De trainers zetten in alle vroegte in totaal acht oefenvormen uit, verdeeld over twee velden. De opkomst was bijzonder goed. Heel wat nieuwe gezichten konden begroet worden. Na de introductie werden de deelnemers opgedeeld in groepen. De voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar gingen aan de slag op het hoofdveld. Het tweede veld was het terrein van de oudere kinderen.

De organisatie had voor allerlei leuke trainingsvormen gezorgd als 4 tegen 4 voetbal met 4 doeltjes, een mik- en schietspel, 1 tegen 1 plus een keeper op een groot doel en 1 tegen 1 lijnvoetbal. Elke voetbalvorm werd begeleid door een trainer. De oefeningen duurden ongeveer 15 minuten.

VV Papendrecht heeft geprobeerd te laten zien hoe bij de club getraind en omgegaan wordt met kinderen. We hopen dat iedereen plezier heeft gehad in de oefeningen en in de begeleiding daarvan. In de loop van de lente zullen meer van dit soort dagen gehouden worden. Zodra meer bekend is, zal hierover bericht worden op de website: www.vvpapendrecht.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier