Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Jeugd DES '72 doet goede zaken

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • De jeugd van DES '72 heeft het weekend goede zaken gedaan. Na de winst van de D1 vorige week op Twist met 22-11 werd er deze week wederom gewonnen en wel van TOGB met 12-7.

Bij rust was het 4-1 in het voordeel van DES '72, maar na de rust kwam men los en werd er aanvallend goed werk verricht. De eindstand werd uiteindelijk 12-7 in het voordeel van DES '72, waardoor men nu samen met Conventus D1 op de eerste plaats staat.

De E1 speelde in Barendrecht tegen Savosa en won na een stroef begin met 11-06.

De jongens C speelden hun eerste wedstrijd dit seizoen in de nieuwe samenstelling en er werd gelijk gewonnen van SDS '18 met 25-11. Opvallend in deze wedstrijd was de goede afronding.

De dames C hebben het nog even lastig en verloren hun wedstrijd na hard werken met 23-08 tegen een veel te sterk Vires et Celeritas.

De heren junioren kwamen er dit weekeind niet aan te pas. Na de winst van vorige week tegen De Treffers met 27-18 werd nu verloren van EHC met 27-19.

Dames 1 konden na de winst van vorige week dit weekeind geen vuist maken tegen een sterk spelend Ventura. Er werd verloren met 28-11. Ook dames 2 hadden het heel moeilijk tegen het ervaren DWS. Er werd hard gewerkt, maar dit mocht niet baten. Er werd uiteindelijk verloren met 32-5.

Dames midweeks wist hun eerste uitwedstrijd tegen SDS '18 wel in winst om te zetten en won met 11-3.

Heren 2 van DES '72 verloor ook hun eerste wedstrijd tegen HVOS uit Spijkenisse met 25-17.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }