Logo hetkontakt.nl/klaroen

Open dag Kunstrijvereniging De Drechtsteden

  •   42 keer gelezen   Sport

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden houdt op zaterdag 12 oktober een open dag: van 12.00 tot 13.00 uur voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en van van 13.00 tot 14.00 uur voor jeugdplus van 12 tot en met 29 jaar

Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (afgekort DDD) verzorgt schaatslessen door ervaren, gemotiveerde trainsters op de ijsbaan aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd en volwassenen. Volwassenen zijn welkom voor een gratis proefles op maandag, woensdagmiddag of vrijdagochtend. Je leert de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Elk seizoen wordt er door de leden geschaatst voor de KNSB diploma's. Naast met veel plezier schaatsen en recreatieve lessen is er een doorgroei naar de brugklas of (recreatieve) wedstrijdgroep mogelijk. De vereniging heeft naast leden die wekelijks de lessen volgen ook een grote wedstrijdgroep waarvan een aantal tot de nationale top behoren.

Wie mee wil doen, kan zich een half uur voor aanvang van de les aanmelden bij de verenigingsbalie in de hal van de Sportboulevard. Meedoen met de lessen kan uitsluitend op kunstschaatsen. De vereniging stelt tijdens de open lessen gratis kunstschaatsen in bruikleen (zolang de voorraad strekt) bij aanmelding aan de balie. Het kledingadvies is warme makkelijke kleding en handschoenen zijn verplicht.

Op de open dagen is alle informatie over de lessen en het cursusaanbod beschikbaar en is het mogelijk om aan te melden voor het vervolgaanbod in de vorm van een gratis proefles, voer snuffellessen of de snelcursus schaatsen in de herfstvakantie van 21 tot en met 23 oktober.

Deelnemers aan de open dag ontvangen een leuk cadeau. Informatie over de vereniging en de lessen is te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }