Logo hetkontakt.nl/klaroen

Heren 1 DES '72 pakt belangrijke winst

  •   17 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • DES '72 heren 1 speelde in het afgelopen weekend een formidabele wedstrijd tegen Atomium '61 uit Rotterdam. Atomium '61 was naar Papendrecht gekomen met nagenoeg het complete 1e divisie team en was van plan de winst mee te nemen naar Rotterdam. Echter, de heren van DES '72 wilde hier niet aan mee werken.

Er ontstond een harde wedstrijd die door scheidsrechter Hanna Esajas in goede banen werd geleid. DES '72 liet zich niet van de wijs brengen en door compact te verdedigen en een goede afronding in de aanval wist zij de winst in de tweede helft veilig te stellen en won met 28-15.

Bij de jeugd weet de dames C-jeugd ook weer wat verliezen is. Zij kon het niet bolwerken tegen een sterk HVOS uit Spijkenisse en verloor met 19-11.

De D-jeugd heeft de goede lijn uit de zaalcompetitie voortgezet op het veld. Zij wist door goed samenspel te winnen van Ventura met 15-8. Dit gold ook voor de F- jeugd. Zij won de wedstrijd Tegen Roda.

De E-jeugd had het moeilijk tegen Roda en wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Zij speelde gelijk met 13-13.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK