Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Coronabesmettingen stijgen ook in regio heel hard

Algemeen 598 keer gelezen

REGIO • De landelijke sterke stijging van het aantal coronabesmettingen is ook in de regio terug te zien in de cijfers, die maandag gepubliceerd werden door de GGD.

In Molenlanden kwamen er in een week tijd 100 nieuwe besmettingen bij. Daar staat de teller nu op 336. In Alblasserdam werden 85 nieuwe besmettingen genoteerd. Het totaal in het Damdorp staat nu op 264. In Papendrecht werden 76 mensen positief getest op het coronavirus. In Papendrecht zijn nu 270 mensen besmet.

Er werden in de afgelopen week geen nieuwe sterfgevallen gemeld als gevolg van corona. Er zijn in Alblasserdam (voor zover bekend) 5 mensen overleden aan het coronavirus. In Molenlanden zijn 12 slachtoffers te betreuren en in Papendrecht 8.

In Molenlanden zijn momenteel 24 mensen opgenomen in het ziekenhuis met coronaklachten. In Alblasserdam zijn 13 ziekenhuisopnamen gemeld en in Papendrecht 12.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden