Afbeelding

Soli geeft buitenconcerten 'Soli in the City'

Algemeen 234 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In de concertreeks 'Soli in the city', zal het fanfare orkest van Soli Deo Gloria op  zaterdag 29 juni vanaf 19.00 uur optreden in het Amfitheater van Alblasserdam. Dit openlucht theater bevindt zich op de Dam nabij de sluis.

Het concert heeft als thema 'Soli soleert', hierbij komen de diverse instrumentgroepen van het fanfare orkest uitgebreid aan de beurt om zich te presenteren aan het publiek. Onder leiding van dirigent Jurgen Nab mag het publiek een gezellig uurtje lichte muziek in de sfeervolle ambiance van het centrum van Alblasserdam verwachten.

'Soli in the city' is de aftrap van het jubileumjaar van de vereniging. Op 24 juni bestond de vereniging precies 120 jaar. De volgende week op zaterdag 6 juli van 14.00 tot 16.30 uur zal de Melody Percussion Band van de vereniging de concertreeks voortzetten op dezelfde locatie.

Bij slechte weersomstandigheden zullen de concerten verplaatst worden naar Landvast. Informatie hierover wordt via de sociale media en website van de vereniging bekend gemaakt.  Voor meer informatie: www.sdgalblasserdam.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden