Logo hetkontakt.nl/klaroen
advertorial

VanRip Events presenteert Afrikaans braaien…waar verhalen, eten en gezelligheid samenkomen!

  •   164 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een keer echt iets anders voor een (bedrijfs)feest, opening, lancering van een nieuw product of een bruiloft? Kies dan eens voor Afrikaans braaien. VanRip Events uit Alblasserdam biedt dit thema-event aan. Maak kennis met de sfeer, de gezelligheid én het heerlijke eten van een Afrikaanse braai. Waar verhalen, eten en gezelligheid samenkomen!

Om mee te beginnen: een Afrikaanse braai is iets heel anders dan een Nederlandse barbecue. "In Zuid-Afrika draait het veel meer om het samenzijn, het vertellen van verhalen; mensen komen er echt van heinde en verre op af en worden allemaal gastvrij ontvangen", vertelt Peter Rip, eigenaar van VanRip Events. Voor hem is de Afrikaanse braai een ideale aanvulling op zijn aanbod. "Want wij willen ons onderscheiden en dat kan hier heel goed mee."

Braaimaster
Het bijzondere thema-event kan op meerdere manieren aangekleed worden. Van eenvoudig, met bijvoorbeeld hamburgers, shaslicks en satéstokjes, naar een braai met ribeyes, zalmmoten en speciale burgers tot een pakket compleet met braaimaster, salades, kreeft en grote stukken vlees met een 'Afrikaans sausje'.

"Daarnaast kunnen we het event aankleden met Afrikaanse muziek, de verhalenman en dans, om echt in de wereld van Afrika binnen te stappen. Want het eten is natuurlijk belangrijk, maar bij een braai draait het daar niet alleen om. Het is vooral ook de beleving, waarin je de tijd neemt voor elkaar en voor een gezellig samenzijn. Het is echt een heel andere manier om een feest of een andere bijzonder moment aan te kleden."

Neem voor meer informatie contact op via 06-512 67890 of info@vanrip.nl. Daarnaast kunnen belangstellenden terecht op de website van VanRip Events: www.vanrip.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }