Afbeelding
Foto: Stockfoto

Gemeente Alblasserdam krijgt verzoek voor woningbouw op locatie manage Polderstraaat

Algemeen 355 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het Alblasserdamse gemeentebestuur heeft een principeverzoek gekregen om groen licht te geven voor de bouw van woningen op de locatie van de manege aan de Polderstraaat.

Dat meldde wethouder Arjan Kraijo dinsdagavond tijdens de commissievergadering. "We hebben een gesprek gehad met de initiatiefnemers. Daarbij hebben wij meegegeven dat er wat ons betreft ook sociale huurwoningen aan toegevoegd zouden kunnen worden. We hebben hen in contact gebracht met woningcorporatie Woonkracht 10."

Locatie Hardam
Kraijo ging daarnaast kort in op de locatie Hardam, waar een projectontwikkelaar zes woningen wil bouwen. "Een tweetal weken geleden heeft deze partij weer een overleg gehad met de omwonenden. Daarin zijn meerdere stappen gezet, maar er blijven knelpunten waar ze niet uitkomen. Daarom is er een vervolgsessie gepland."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden