Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Dennis van Aarssen op de trappen van Landvast.
• Dennis van Aarssen op de trappen van Landvast. (Foto: Peter Boermans)

Dennis overtuigend naar Liveshows van Voice of Holland

  •   370 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Dennis van Aarssen, zanger van de Alblasserdamse band MultiMusic, is er afgelopen vrijdagavond in geslaagd om in de Liveshows van het populaire TV programma The Voice of Holland door te gaan naar de halve finale, die aanstaande vrijdag plaatsvindt.

Dennis zong een nummer van zangeres Anouk met zo veel gemak dat hij met de hoogste puntenscore van de avond naar huis ging. Niet alleen kreeg hij veel punten van de jury, maar ook van de stemmers thuis, die met hun telefoon via de app van RTL mee konden stemmen. Mocht hij in de gevarenzone terecht komen, dan kunnen de fans thuis ook nog een keer stemmen per telefoon, maar dat was vrijdag niet nodig.

Dennis is drie jaar geleden begonnen bij de Alblasserdamse band MultiMusic met een eerste optreden in het Live Music Café van Cultureel Centrum Landvast, waar al vele jaren diverse regionale muzikanten aan mee werken. Voor de bandleden was toen al direct duidelijk dat Dennis een bijzonder talent had voor muziek en zeker zang.

Hoewel Dennis een zekere voorkeur heeft voor songs van het American Songbook, in uitvoeringen van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Robbie Williams, George Michael en Michael Bublé, heeft hij met zijn vele optredens in Landvast en in de zomermaanden op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud-Alblas laten zien dat hij ook perfect weet om te gaan met nummers van deze tijd.

Dennis is dus zeker op weg naar de finale van The Voice of Holland, maar eerst komt vrijdag de halve finale er nog aan. De muzikanten van MultiMusic hopen dat het publiek thuis in Alblasserdam, Papendrecht en omstreken, Dennis blijft of gaat ondersteunen met het telefonisch stemmen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }