Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Alblasserdamse jeugdvoetbaldagen in voorjaarsvakantie

Algemeen 145 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De jeugdvoetbalopleiding biedt jeugdspelers uit de regio de kans om in de voorjaarsvakantie te trainen als een profvoetballer. Dat kan van 25 tot en met 27 februari bij vv De Alblas in Alblasserdam.

De jeugdvoetbaldagen zijn bedoeld voor kinderen van vijf tot en met vijftien jaar. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van een professionele keepertrainer. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een vereniging; iedereen kan zich aanmelden.

Wiel Coerver Methode
De trainingen worden verzorgd door professionele trainers, die werken volgens de Wiel Coerver methode. Dit is een intensieve wedstrijdgerichte scholing, gericht op het bevorderen van de balvaardigheid en het zelfvertrouwen.

De organisatie legt uit: "Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te maken, ontwikkelt de speler zijn handelingssnelheid. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat."

Techniektraining
Op het programma staat een veelzijdige techniektraining. "Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen", aldus de organisatie. "Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op."

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich voor de jeugdvoetbaldagen inschrijven door een e-mail te sturen naar: jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl, met daarin de naam en adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer.

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden