Afbeelding

Popkoor Prestige uit Alblasserdam zoekt leden

Algemeen 486 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Popkoor Prestige uit Alblasserdam is op zoek naar nieuwe leden.

Prestige is met meer dan twintig koren de grootste en meest professionele popkorenorganisatie van Nederland. In juni 2016 is Popkoor Prestige van start gegaan in Alblasserdam, onder leiding van dirigente Mariska Prins. Sindsdien groeit het koor gestaag, zowel in omvang als zangkwaliteit.

Op 29 november had het koor in Landvast hun tweede mini-concert. Het concert, dat uit twee optredens bestond, werd net als vorig jaar heel goed ontvangen door het publiek.

De repetities zijn door de enthousiaste en vakkundige dirigente een feest om mee te maken. Maar ook na de repetities is het gezellig met elkaar in de lounge.

Wekelijks vinden de repetities plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de muzikale theaterzaal Royaal van Landvast. Iedereen vanaf twaalf jaar die van zingen houdt, is welkom.

Zangervaring en noten lezen zijn geen vereiste, plezier in samen zingen wel. Het repertoire bestaat uit de nieuwste Top 40 hits. De optredens zijn spetterend. Met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Belangstellenden mogen twee keer op proef meezingen. Deze twee proeflessen kosten 7 euro. De eerstvolgende proeflessen zijn op 10 en 17 januari.

De dirigente geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek, en begeleidt de leden bij het zingen. Om te bepalen in welke stemgroep je het beste past (er zijn vijf stemgroepen), wordt er in overleg een stemscan gedaan.

Naast de wekelijkse repetities worden er zanglessen, workshops, concerten en evenementen georganiseerd. Aanmelden kan via www.popkoorprestige.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden