Afbeelding

Snelcursus schaatsen in de kerstvakantie

Algemeen 242 keer gelezen

DORDRECHT • In de Kerstvakantie kan er in Dordrecht volop worden geschaatst op de Sportboulevard.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden heeft een leuk aanbod. voor wie goed wil leren schaatsen. De vereniging verzorgt in de kerstvakantie tweemaal een tweedaagse snelcursus schaatsen voor zowel volwassenen als kinderen.

De cursus wordt gegeven van maandag op donderdag 27 en vrijdag 28 december en op 2 en 3 januari 2019 van 09.00 tot 10.30 uur. Men kan er ook een vierdaagse cursus van maken en alle lessen meedoen op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

In de cursus leert men de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Ook wie al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar.

Voor de tweedaagse cursus bedraagt het cursusgeld 35 euro en voor de vierdaagse 60 euro. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging. Inschrijven kan via www.ddd-kunstrijden.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden