Afbeelding
Foto: Bert Bons

Feestelijke heropening vernieuwd winkelcentrum Westpolder

Algemeen 422 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op donderdag 11 oktober om 11.00 uur wordt winkelcentrum Westpolder in Papendrecht feestelijk heropend door wethouder Pieter Paans van gemeente Papendrecht.

De heren Pieter Paans, wethouder Economie en Financiën van gemeente Papendrecht, Sico van Ammers, Algemeen directeur van Van der Vorm Vastgoed en Edwin Kraaijeveld, voorzitter van Winkeliersvereniging Westpolder, zullen na de officiële openingshandeling omstreeks 11.15 uur samen met alle bezoekers het glas heffen op het vernieuwde Westpolder.

Van der Vorm Vastgoed, eigenaar van het winkelcentrum, heeft Westpolder een complete metamorfose gegeven. Het gehele winkelcentrum is voorzien van nieuwe dakkapellen, waardoor de lichtinval flink is verhoogd. Door de verplaatsing van de hoofdingang aan het grote parkeerplaats en het dichtmaken van een entreepartij is de routing verbeterd. Tegelijkertijd zijn er door deze verbouwing grotere winkelunits gecreëerd voor onder andere Kruidvat.

Veranderingen
De  revitalisatie van het winkelcentrum bood de ondernemers de gelegenheid om hun winkel te vergroten, waarvan onder andere Visspecialist Schot van Dijke en Bakkerij Vlot gebruik hebben gemaakt. De grote winkelunit waarin Marskramer zat, is juist opgedeeld in kleinere units. Veel ondernemers hebben dit moment aangegrepen om het interieur van hun eigen winkel te vernieuwen.

Moderne upgrade
De uitstraling van Westpolder aan de binnenzijde heeft een moderne upgrade gekregen door de nieuwe lichte tegels in de gehele passage en plaatsing van nieuwe winkelpuien voor alle winkels. Deze puien zijn nu identiek en transparanter geworden. Op het vernieuwde middenplein is een gezellig terras geplaatst, waar Bakker Vlot voor een kopje koffie en thee gaat zorgen en waar mensen kunnen nuttigen wat ze bij de verswinkels hebben gekocht. Hiermee is er een fijne ontmoetingsplaats gemaakt voor de bezoekers van Westpolder en de bewoners van de wijk.

De ondernemers van Westpolder hebben in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed een compleet feestprogramma georganiseerd dat start op donderdag 11 oktober en doorloopt tot en met zaterdag 1 december. Gratis taart, hapjes, drankje, muziek, cadeautjes en kans maken op een prachtige Fiat 500 zijn de juiste ingrediënten voor het vieren van een feest.

Het volledige feestprogramma is te vinden op www.winkelcentrum-westpolder.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden