Afbeelding
Foto: Bert Bons

Aantal knuffels, kaarsen en bloemen Cremerstraat blijft toenemen

Algemeen 358 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het aantal knuffels, brieven, kaarsjes en bloemen in de tent tegenover het huis in de Cremerstraat in Papendrecht waar zaterdag een familiedrama plaatsvond, blijft toenemen.

Buurtbewoners, kinderen van de school en iedereen die meeleeft komen hier langs om het drama te herdenken. Bijna voortdurend staan er een of meerdere buurtbewoners in de tent. Zij fungeren als aanspreekpunt voor de mensen die langskomen.

Een moeder van 32 en haar twee kinderen van vier en zes jaar werden zaterdagochtend in de Cremerstraat in Papendrecht om het leven gebracht door haar 32-jarige ex-man, tevens de vader van de twee kinderen. De dader (32) stak daarna het huis in brand en benam zichzelf van het leven.

In verband met het familiedrama in de Cremerstraat in Papendrecht heeft de gemeente maandag aan het begin van de middag een condoleance register geopend. Dit condoleance register kan ondertekend worden in het gemeentehuis aan de Markt 22 en als in 'Bij Bosshardt' aan de Staringlaan 3. Inwoners van Papendrecht en andere belangstellenden kunnen daar hun medeleven betuigen naar aanleiding van het overlijden van de twee kinderen en hun moeder.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden