Afbeelding
met video

Makado winkelcentrum viert Burendag met gezellig feest

Algemeen 332 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ook op het Makado winkelcentrum in Alblasserdam werd de nationale Burendag op feestelijke wijze gevierd.

Veel van de winkeliers van het Makado ondersteunden door middel van sponsoring diverse activiteiten die deze dag georganiseerd zijn in Alblasserdam.

De winkeliers hebben hun buren ook persoonlijk uitgenodigd voor een ontbijt. De bewoners van de omliggende wijken (150 huishoudens) hebben een persoonlijke brief met een voucher ontvangen en hebben zo exclusief toegang  gekregen tot het ontbijtbuffet. Ruim 50 huishoudens hebben hier ook gebruik van gemaakt.

Het winkelende publiek werd door de butlers ook van harte uitgenodigd om mee te genieten van het ontbijt. Ruim 50 personen die gezellig aan het winkelen waren hebben hier gebruik van gemaakt. Het ontbijt was samengesteld door de winkeliers en de bediening was in handen van Stichting Jeugdland, die op deze manier wat terug konden doen voor de sponsorbijdrage van het Makado.

De aanwezige kinderen ontvingen ook nog een leuk etui om in te kleuren aan de ontbijt tafel. Het Makado heeft voor veel bewoners altijd al een sociale functie, waar ze bekende tegenkomen en weer even bij kunnen praten. Deze zaterdag kon dit tijdens een gezellig ontbijt. 

Meneer en mevrouw Digenouts wonen al 46 jaar aan de Nedersassen en vonden het heel bijzonder dat ze speciaal waren uitgenodigd en hebben ook het hele ontbijt uitgezeten en met verschillende buren en winkelend publiek gezellig bijgepraat. De winkeliers hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen dat hier volgend jaar zeker een vervolg aan gaan geven gaat worden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden