Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Politie: aanwijzingen dat vader gezin gedood heeft

Algemeen 563 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie gaat er op basis van de eerste onderzoeksresultaten naar het familiedrama in de Cremerstraat in Papendrecht vanuit dat de vader zijn twee kinderen en zijn vrouw om het leven gebracht heeft, en daarna zichzelf.

Het politieonderzoek naar de vier dodelijke slachtoffers die zaterdagmorgen zijn aangetroffen in een woning aan de Cremerstraat, is nog in volle gang. De oorzaak van de brand in de woning wordt ook in dit onderzoek meegenomen.

Het onderzoeksteam gaat er op basis van de eerste onderzoeksresultaten vanuit dat de beide ouders en hun twee kinderen (een jongen van vier en een meisje van zes) door geweld om het leven zijn gekomen. Er zijn sterke aanwijzingen dat de 32-jarige vader de twee kinderen en de vrouw van 32 om het leven bracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd.

Zaterdagochtend 22 september kregen diverse hulpdiensten even voor 11.00 uur melding van een uitslaande brand in een woning. Hulpverleners waren snel ter plaatse en toen zij de korte maar hevige brand hadden geblust, troffen ze de lichamen van de ouders en hun twee kinderen aan.

Om te achterhalen wat er precies is gebeurd doet de politie onder leiding van het Openbaar Ministerie nauwgezet onderzoek. De recherche doet buurtonderzoek en spreekt met getuigen en andere direct betrokkenen. De familie van de slachtoffers wordt bijgestaan door familierechercheurs.

Bij het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben dat van belang is voor het onderzoek. Ook als u in de omgeving van de Cremerstraat woont en camerabeelden heeft, hoort de politie dat graag. Alle informatie is welkom. Bellen kan naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Fietser (19) gewond bij aanrijding in Alblasserdam; De Helling even dicht 112 6 uur geleden
• Bedrijventerrein Vinkenwaard Noord.
Ondernemers over plan ruilen bedrijven voor woningen op Vinkenwaard-Noord: 'Alblasserdam legt 'bom' onder onroerend goed' Zakelijk 6 uur geleden
Afbeelding
Informatieavond voor vrijwilligers SNS Avondvierdaagse Alblasserdam Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden